Palvelututka taloyhtiöille työkaluksi

Kiinteistöliitto Uudenmaan Palvelututka-palvelu on nyt myös muiden jäsenyhdistysten käytettävissä.

Palvelututka-palvelussa taloyhtiö voi hakea ja arvioida taloyhtiölle palveluja tuottavia yrityksiä.

Palvelututkan tarkoituksena on auttaa taloyhtiöitä:

- löytämään sopivia toimijoita eri alueilta
- löytämään hyviä arviointeja saaneita yrityksiä
- jakamaan kokemuksia hyvistä palveluntarjoajista

Palvelututka-palvelussa arvostellaksesi palveluntarjoajia sinun täytyy kirjautua palveluun vieraana tai Kiinteistöliiton jäsennumerolla.

Palvelun on toteuttanut Kiinteistöliitto Uusimaa.

Tästä Palvelututkaan

Ohjeita:

Palveluun kirjaudutaan joko taloyhtiön jäsennumerolla tai vieraana. Suosittelemme jäsenille kirjautumista jäsennumerolla (Kiinteistöliitto Meri-Lapin taloyhtiöt kirjautuvat toki omalla jäsennumerollaan, ei Kiinteistöliitto Uusimaan). Taloyhtiön tai arvioijan nimi ei tule näkyviin arviointilistauksiin.

  1. Palvelututkassa voidaan hakea eri kiinteistöalan yrityksiä hakusanoilla, kuten ”isännöinti” tai ”kiinteistöhuolto”, kirjoittamalla hakusana Mitä haetaan -kenttään.
  2. Tämän jälkeen palvelu hakee lähimmät kyseisen alan yritykset. Sivusto pyytää lupaa käyttää laitteesi sijaintia, jotta haku onnistuisi.
  3. Mikäli haluat etsiä yrityksiä muualta kuin läheltä omaa sijaintiasi, voit lisätä paikannimen Mistä haetaan -kenttään. Tätä hakukenttää voi myös käyttää, jos et halua antaa sivustolle lupaa hakea sijaintiasi.
  4. Palvelututkassa voidaan myös listata yritykset paremmuusjärjestykseen tehtyjen arviointien perusteella tai lajitella nimen perusteella valitsemalla järjestelyperusteen Järjestä-kentästä hakutulosten yläkulmasta.

Lisää ohjeita palvelun käyttöön ja tulosten hakemiseen löydät palvelun Ohjeet -osiosta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.