Jäsenmaksuun sisältyvät palvelut

Jäsenkiinteistö saa rahanarvoisia etuja jäsenmaksuunsa sisältyen. Kiinteistöä hoitavan isännöitsijän tai toimitusjohtajan sekä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toiminta helpottuu, kun tarpeelliset tiedot, neuvot ja ohjeet päätöksentekoa varten saa kiinteistöyhdistyksestä.

Tutustu jäsenpalvelut 2023 -esitteeseen.

Puhelinneuvonta
Nopeaa apua laki- ja hallinto-, talous-, työsuhde- ja teknisissä asioissa.

Uutiskirjeet
Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne.

Suomen Kiinteistölehti
Valtakunnallinen kiinteistöalan ammattilehti, josta ilmestyy 10 numeroa vuosittain.

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen ja Kiinteistöliitto Meri-Lapin yhteinen Jäsenlehti
Alueemme oma jäsenlehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa. Printtilehti jäsentaloyhtiöiden puheenjohtajille ja verkkojulkaisu on kaikkien luettavissa.

Edunvalvonta
Kiinteistöyhdistys seuraa yhteiskunnallista päätöksentekoa kiinteistöjen näkökulmasta osallistuen kiinteistönomistajia koskevaan keskusteluun. Voimakkailla kannanotoilla on pystytty vaikuttamaan mm. kiinteistöveron suuruuteen ja kunnallisiin tariffeihin.

Jäsenalennukset
Yhdistyksen jäsenkiinteistöt saavat alennuksia mm. kiinteistöalan painotuotteista jne.

Koulutus- ja jäsentilaisuudet
Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Tutkittua tietoa
Yhdistys kokoaa jäsenilleen energian kulutustietoja, tilinpäätöstilastoja, vertailutietoja keskimääräisistä vastikemaksuista, käyttökorvauksista ja vuokrista päätöksenteon tueksi.

MUUT PALVELUT

Yhtiöjärjestyksen muutokset
Kiinteistöliiton avulla yhtiöjärjestyksen muuttaminen joko osittain tai kokonaisuudessaan käy vaivatta.

Lausuntopalvelut
Puolueettomien lausuntojen perusteella taloyhtiö voi ratkaista erimielisyydet ja riidat nopeasti ilman oikeudenkäyntiä.

Työsuhdeneuvonta
Työsuhdeneuvontaa hoitaa kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry edellyttäen, että taloyhtiö on toimittanut siihen työsuhteessa olevien henkilöiden palkkatiedot Kiinteistöliiton alueelliselle jäsenyhdistykselle.

Kiinteistöalan painotuotteet
Kiinteistöhallinnon lomakkeet, käsikirjat, oppaat ja kirjanpitomateriaali yhdistyksen jäsenille jäsenhintaan.

Kunniamerkit
Kiinteistöalalla ansioituneita tai luottamusmiehinä toimineita on tyylikästä muistaa kiinteistöalan kunniamerkillä. Yhdistys toimittaa kunniamerkit hakemukses

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.