Etsimme vuoden 2024 taloyhtiötekoa ja taloyhtiöpuheenjohtajaa

Etsimme vuoden 2024 taloyhtiötekoa ja taloyhtiöpuheenjohtajaa

Julkaistu: 26.06.2024

Kiinteistöliitto Meri-Lappi haluaa tuoda esiin tekoja, hankkeita ja henkilöitä, jotka ovat toiminnallaan vaikuttaneet positiivisesti taloyhtiöiden ja koko kiinteistöalan toimintaympäristön kehittämiseen toiminta-alueellamme Meri-Lapissa. Tiedätkö sopivan tahon - ehdota! Kaikki ehdotuksia tehneet saavat kiitokseksi lahjan.

Vuoden 2024 taloyhtiöpuheenjohtaja

Taloyhtiön puheenjohtajan tehtävä on vastuullista ja arvokasta työtä taloyhtiön sekä kaikkien osakkaiden ja asukkaiden hyväksi.

Onko taloyhtiössäsi puheenjohtaja, joka on tehtävässään tunnollinen ja osakkaita osallistava viestijä ja kuuntelija? Johtaako puheenjohtajanne hallituksen ja isännöitsijä toimintaa rakentavasti, yhtiönne parhaaksi, yhteisöllisyyttä edistäen? Edistääkö hän taloyhtiön korjauksia ja huolehtii taloudesta?

Vuoden 2024 taloyhtiöteko

Oletko kokenut positiivisen palvelukokemuksen taloyhtiön asioissa? Onko joku yritys tai yrityksen edustajat palvelleet taloyhtiötänne ja sen asukkaita ja osakkaita erityisen hyvin?

Vuoden taloyhtiöteko voi olla esimerkiksi hienosti onnistunut korjaushanke, hyvää palvelua tarjoava yritys tai sen edustaja, esimerkillisesti toimiva taloyhtiön hallitus, reipas talonmies tai joku muu henkilö, joka luo iloa ja positiivisuutta taloyhtiöön. 

Oliko hankkeenne teknisesti kunnianhimoinen, säästi energiaa, luontoa ja rahaa ja paransi koko taloyhtiön esteettömyyttä ja yksittäisten osakkaiden asumisviihtyvyyttä ja saatiinko siihen avustusta? Oliko hankkeen viestintään panostettu?

Lähetä meille ehdotuksesi

Ehdota vuoden taloyhtiöpuheenjohtajaa tai vuoden taloyhtiötekoa lyhyesti ja ytimekkäästi perustellen viimeistään maanantaina 30.9.2024 tällä lomakkeella.

Vuoden taloyhtiöpuheenjohtajan ja vuoden taloyhtiöteon valitsee Kiinteistöliitto Meri-Lapin hallitus. Valinnat julkaistaan 9.10. Kemissä pidettävässä Taloyhtiön viestintä -suositeltavat käytännöt ja toimivat välineet -tapahtumassa.

Kukin ehdottaja saa Kiinteistömedialta digitaalisen lukuoikeuden Taloyhtiön energiatehokkaat lämmitysratkaisut -teokseen. Lukuoikeus on 1 kuukauden pituinen ja otetaan käyttöön tammikuussa 2025. Lukuoikeuden arvo on normaalisti 39,00 euroa.

Valtakunnalliset huomionosoitukset

Meri-Lapin vuoden 2024 taloyhtiöpuheenjohtaja ja vuoden 2024 taloyhtiöteko ovat ehdolla valtakunnallisia huomionosoituksia myönnettäessä keväällä 2025. Valinnat julkistetaan Taloyhtiö2025-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 29.4.2025.

Valtakunnallisiksi Vuoden hallituksen puheenjohtajaksi ja Vuoden taloyhtiöteoksi valittavat saavat yhteensä noin 2 000 euron arvoisen palkinnon. 

Keväällä 2024 vuoden taloyhtiöpuheenjohtaja -palkinnon sai turkulaisen As Oy Maistraatinpuiston hallituksen puheenjohtaja Sami Korhonen ja vuoden taloyhtiöteoksi valittiin tamperelaisen As Oy Hervannan Muroleen korjausrakentamishanke. Lue uutinen. 

Lisätietoja:

Jukka Rainto, toiminnanjohtaja, Kiinteistöliitto Meri-Lappi, jukka.rainto@kiinteistoliitto.fi 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.