Palvelu sisältyy jäsenmaksuun.

Neuvontapalvelut jäsenille

Puhelinneuvontaan voivat soittaa jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat.

Lakineuvonta maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 numerossa (09) 1667 6300

Lakineuvonta palvelee asumisen lainsäädäntöön ja taloyhtiöiden arkeen liittyvissä asioissa. Lakimiehet ovat erikoistuneet nimenomaan kiinteistölainsäädäntöön.

Talous- ja veroneuvonta maanantaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6369

Talous- ja veroneuvonnassa palvelee kiinteistöalan kirjanpitokysymyksiin ja verotukseen perehtynyt ja erikoistunut asiantuntija.

Korjaus- ja tekninen neuvonta tiistaista torstaihin klo 9-12 numerossa (09) 1667 6311

Korjausrakentamisen neuvonta palvelee kiinteistön tekniikkaan, kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvontapalvelun tuottavat Kiinteistöliitto Pirkanmaan ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen asiantuntijat kaikkien Kiinteistöliiton alueellisten jäsenyhdistysten jäsentaloille.

***
Kiinteistöliitto Meri-Lapin sekä Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen yhteistyön puitteissa voit saada neuvontaa myös Oulusta. Sähköpostitiedusteluita voit laittaa Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen toimistoon osoitteeseen pohjois-suomi@kiinteistoliitto.fi. Muistathan tiedustelussa ilmoittaa jäsentaloyhtiösi nimen ja/tai jäsennumeron.  

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi
Johanna Laitala
puh. 040 1498398
- ma-pe klo 9.00 - 15.00 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.